Гюлер Ахмедова
Cari miei, аз съм основател и управител на La Scuola. Преподавател съм по италиански, български и турски език. Бакалавър по Италианска филология (2013) и Международни отношения (2015) , Магистър по Международни организации и многостранна дипломация (2015) и Приложно-лингвистична туркология (2016). В Момента докторант по Политически науки-Международни отношения в СУ „Св. Климент Охридски“ и участник в четвърти сезон на 9Academy. Имам близо 10 годишен опит в преподаването на чужди езици. Участвала съм два пъти в програмата Еразъм: Терамо, Италия през 2014 и Анкара, Турция 2015-2016 г.
Ваня Цветкова
Бакалавър "Италианска филология" (2013) с един семестър прекаран по програмата за културен обмен Еразъм в Неапол. Магистратура "Преводач-редактор с италиански и английски език" с един семестър прекаран в Катания, Сицилия отново по програма Еразъм.
Теодора Кирова
Трети курс Испанска филология в Софийски университет „Св. Климент Охридски” с два профила – учител и преводач. Уча италиански език като втори чужд език в университета. Влечението към езиците възникна още в гимназията, където в 11 клас получих сертификат DELE, ниво B2 по испански език.
Таня Вълчева
Завършила съм Бакалавър Италианска филология (2013) в СУ „Св. Климент Охридски“. Била съм по програмата Еразъм в Неапол през 2012-2013 г. Oт работата ми като стюардеса и екскурзовод съм се убедила колко е важно с останалите да си говорим на един и същ език, тъй като той може да е огромна бариера.
Петър Стоянов
Бакалавър Немска филология в СУ „Св. Климент Охридски“ . Дългогодишен опит в преподаването на немски за всякакви възрасти. Води общоезикови курсове на всички нива, както и курсове по специализиран и разговорен немски език и сертификатна подготовка. Старае се да придава автентична немскоезична атмосфера на часовете, благодарение на опита, почерпен от дългогодишния си престой в Германия.
Елица Мясищева
Завършила бакалавър „Унгарска филология“ в Софийски университет „Св. Климент Охридски” (2009 – 2013 г.). Живяла и учила една година в Сегед, Унгария по програма Еразъм, както и един месец – летен университет в Будапеща, Унгария. Наскоро участвала в Младежки обмен в Кемеш, Унгария.
Соня Алдин
Завършила Медицина в МУ София и Балетна педагогика. Работила в ЕСПА и ЧЕПУ. Живяла и преподавала в Швейцария, САЩ, Чили, България, Сирия, Ливан, Испания. Работя с английски, френски, испански и арабски. В момента учи в Германия и преподава онлайн медицински английски и подготвя за изпита по немски за медици в Германия.
Велислава Балтаджиева
Завършила съм бакалавър по "Италианска филология" (2013) и магистратура "Нордистика" (2016) в СУ „Св. Климент Охридски“. Притежавам и сертификат CELI 5 на Университета за чужденци в Перуджа, за ниво С2. Посещавала съм курсове по език и култура в Италия, както съм била в страната също и на практики и стажове. Имам дългогодишен опит в преподаването на италиански език, като винаги се опитвам да предам на учениците и една цялостна представа за Ботуша и за тази богата вековна история и култура.