Немски език 


Днес немският език е сред най-търсените, заради силната икономика на Германия и възможностите за работа в Европа с този език. Той е говорен от 90 млн души по света, бъдейки официален език на Германия, Австрия, Швеция, Люксембург, Белгия, Лихтенщайн и в италианската област Трентино Алто Адидже. Германската икономика е сред най-силните в Европа и света, като стандартът на живот там и в Швейцария е значително по-висок.

Освен това германците много обичат да пътуват, следователно ако работиш в Туризма, това ще е твоето предимство.

В сферата на науката, научните изследвания  и технологиите немският език се оказва незаменим. Десет процента от отпечатаните книги по света са на немски език, а междувременно Германия с .de има най-много домейни в света след .com.

Ако си от медицинските среди със сигурност вече си разглеждал обявите за специализация и за работа в Германия. За целта, обаче, не само трябва да владееш езика на високо ниво, но и да си запознат с медицински немски.

И така, немският не е толкова страшен, защото има много общи корени с английския, което ще ти помогне по-бързо да напреднеш с граматиката и  да натрупаш лексика. Немският е логически език с много малко изключения. Като научите няколко правила е много лесно четенето- чете се така, както се пише.

При нас можеш да започнеш индивидуално или групово обучение по немски, а ако вече владееш немски- да го усъвършенстваш с комуникативни умения и със специализиран Медицински немски.

La Scuola организира курсове, индивидуално, специализирано, корпоративно обучение както и обучение по медицински немски език. Индивидуалното обучение  се заплаща на пакети от минимум 20 урока. При закупени по-голям брой уроци се прави отстъпка. Нивата са съобразени с Европейската езикова рамка.

Таблица с Европейската езикова рамка може да видите ТУК.