Кои сме ние?

“I sogni si avverano basta non smettere di crederci”

Още през студентските ми години възникна идеята за създаването на моя езикова школа, където с колеги  да работим заедно и да създадем нещо ново, нещо различно, истинско и устойчиво.

Самата аз съм работила в различни школи, където натрупах полезен опит, но и лично  се уверих в това  кои са грешките, които трябва да избегна. За успеха на една езикова школа не е достатъчна само материалната база и наетите преподаватели. Организацията и личното отношение към нуждите на курсистите, както и коректното отношение към тях, определят успеха. Учебните планове трябва да са съобразени с два фактора: време и цена.

Така през септември 2016 г. мечтите се сбъднаха  и отвори врати „La Scuola”- школата, която няма да прави компромис  с качественото Ви обучение и ще Ви доведе до успех. Защото Вашият успех е нашият успех!

Какво ни отличава от всички други?

Цялата  концепция  за развитие на La Scuola се изгражда върху три стълба: коректност, професионализъм и екипна работа между ръководство, преводаватели и курсисти.

Учебните планове се изграждат според спецификата на всеки един чужд език. Обучението се извършва от филолози българи, както и от native speakers.

Извънкласната дейност дава възможност на всички курсисти да се  включат в тематичните вечери на La Scuola, където ще имат удоволствието да практикуват различни езици в компанията на приятели и преподаватели. Тези събития са абсолютно безплатни и отворени за всички, които искат да бъдат наши гости.

Специализираните курсове Ви помагат да разширите знанията си в определена област, като материалите за курсовете са  грижливо подбрани от преподавателите.

Какво ще намерите в La Scuola?

В момента предлагаме  курсове по английски, испански, италиански, немски и френски, като непрекъснато обогатяваме програмата си. Освен това осъществяваме обучение по български език за чужденци, което се провежда през следните езици: английски, арабски, испански, италиански, немски, френски, турски. Единствено в La Scuola ще намерите обучение по италиански език през турски език със съответните учебници на турски език.

La Scuola е школата, където можете да получите обучение по италиански на всички нива, както и специализирано обучение, от екип, състощ се от опитни специалисти филолози и преподаватели от Италия.

Гюлер Ахмедова,

Основател и управител на La Scuola