Италиански език


 Когато попитаме нашите курсисти “Защо учите италиански език”,  мнозинството отговаря “per piacere” (итал.ез.: за удоволствие). Факт е, че този прекрасен език води класациите за изучавани чужди езици именно за лично удовлетворение, а не толкова по необходимост. Ето затова ние смело можем да кажем, че изучаването на италиански език и докосването до италианската култура е вид терапия, която обогатява не само ума, но и душата ви! Това е един от онези по-редки езици, който със сигурност ще се окаже добавена стойност и към вашето професионално развитие, отваряйки Ви нови възможности.

Нашите индивидуални уроци и курсове покриват всички нива, имаме разговорни уроци и специализирани курсове. Можете да се обучавате в школата или да изберете онлайн обучение. За всеки един от Вас, който някога е изучавал италиански език ще бъде направена абсолютно безплатна консултация за определяне на нивото и ще бъде изготвена съответната препоръка за продължаване на обучението. 

Можете да се свържите с нас и ние ще Ви държим в течение на актуалните ни курсове, промоции и събития.

Ако искате да съчетаете ученето на езика с почивка в Италия- тогава запознайте се с възможността за  едноседмично, двуседмично или цял месец обучение в Università per Stranieri Dante Alighieri.

Ако пък магията на Флоренция ви е очаровала и искате да учите в родното място на съвременния италиански език, то тогава се запознайте с възможностите за обучение в  Istituto il David a Firenze.

La Scuola организира курсове, индивидуално обучение, бизнес италиански, корпоративни и online обучения. Курсовете  са по 70 у.ч. по системата Progetto Italiano и допълнителни материали от български и чужди учебни системи.  Индивидуалното обучение може да се заплаща всеки път или да се заплатят пакети от 10 или 20 урока. При закупени по-голям брой уроци се прави отстъпка. Нивата са съобразени с Европейската езикова рамка.

Ако имате нужда от преводачески услуги от и на италиански език, можете да се свържете с нас!

Italian language could be taught in Bulgarian, English, Spanish and Turkish.

Таблица с Европейската езикова рамка може да видите ТУК