Испански език


¡Buenos días!
Испанският език е третият най-говорим език в света след английски и китайски. Той е майчин на повече от 400 милиона души и е официален в 20 държави на 4 континента. Днес испански се говори във всички латиноамерикански държави с изключение на Бразилия (където се говори португалски). Ако мечтаете да работите или просто да посетите тази част на света, владеенето на испански със сигурност ще ви е от полза.  Дори само възможността да общувате с представителите на толкова много и различни култури е повече от неустоима причина да учите този език.

Испанският е езикът на някои от най-изтъкнатите писатели и режисьори. Той ни осигурява пряк достъп до творчеството на писатели като Мигел де Сервантес, Габриел Гарсия Маркес и Хорхе Луис Борхес, както и филмови режисьори като Гилермо дел Торо и Педро Алмодовар.

Испанският ще ви позволи да вникнете в текстовете на песните на изпълнители като Рики Мартин, Шакира, Луис Фонси, Енрике Иглесиас.

Дори при посещение на популярни дестинации, в които се говори испански, боравенето с местния език ще ви помогне да опознаете истинската местна култура, нрави и обичаи.

Ученето на испанския език изобщо няма да ви затрудни. В повечето случаи изговаряме това, което четем, както и пишем това, което чуваме с малки изключения!

La Scuola организира курсове , индивидуално и специализирано и корпоративно обучение по испански език. Курсовете  са  по  системата Ven 1, както и с допълнителни материали от български и испански специалисти. Индивидуалното обучение  се заплаща на пакети от минимум 20 урока. При закупени по-голям брой уроци се прави отстъпка.  Нивата са съобразени с Европейската езикова рамка.